El cantautor valencià Pau Alabajos actuarà aquest dissabte en el Teatre Romà de Sagunt

El concert s'emmarca dins de la programació de Sagunt a Escena Creix que organitza l'Ajuntament de Sagunt amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana
Imatge d'arxiu del cantautor valencià Pau Alabajos
 
El cantautor valencià Pau Alabajos actuarà aquest dissabte, 22 d'agost, a les 22.30 hores, en el Teatre Romà de Sagunt, dins de la programació de Sagunt a Escena Creix que organitza l'Ajuntament de Sagunt amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana. Alabajos oferirà el seu espectacle #paualpalau en una vetlada imprescindible per als melòmans. 
 
El dia 29 de setembre de 2012 Pau Alabajos va celebrar els seus deu anys de carrera musical amb un concert simfònic en el Palau de la Música de València, acompanyat per seixanta músics en l'escenari i amb la col·laboració de grans amics i companys que van llegir els versos més lluminosos del poeta Vicent Andrés Estellés. L'espectacle #paualpalau va rubricar un capítol molt important en la història de la música valenciana i, ara, el públic podrà gaudir novament d’ell a Sagunt a Escena Creix. 
 
Les entrades poden adquirir-se per un preu de set euros en el Teatre Principal de València, de dilluns a divendres, d'11 a 13 hores i de 17 a 20 hores; en el Teatre Rialto, els caps de setmana, de 17 a 20 hores; i a l'Ajuntament de Sagunt, els dies de funció, de 18.30 hores fins a l'inici de l'espectacle.