El Casal Jove acollirà aquest cap de setmana unes jornades informatives sobre el programa “Erasmus+ Sagunt”

Aquesta iniciativa l'organitza la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt
 

El Casal Jove del Port de Sagunt acollirà unes jornades informatives sobre el programa “Erasmus+ Sagunt” dirigides a joves i professorat dels centres educatius que vulguen iniciar un projecte d'aquest tipus. Aquesta iniciativa, que consisteix en una assessoria per a temes relacionats amb el programa europeu Erasmus, l'organitza la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt.

 
Les jornades començaran el divendres, 23 de setembre, de 9.30 a 13.30 hores, amb una xarrada sobre “Erasmus+ per a professors i personal de centres educatius”. Continuaran el dissabte, 24 de setembre, de 10.30 a 13.30 hores per a tractar la temàtica de l'Erasmus+ per a associacions i grups de joves, amb un “Workshop per a convertir les teues idees en projectes”. Eixe mateix dissabte, de 16 a 18 hores, s'explicarà l'Erasmus+ per a joves en general.
 
Les inscripcions podran formalitzar-se fins al dijous, 22 de setembre, enviant un e-mail amb nom, cognoms i DNI a: joventut@aytosagunto.es, especificant en l'assumpte “Jornades Erasmus Plus”. Es tracta d'una activitat gratuïta i les places són limitades. Cal destacar que s'emetrà certificat d'assistència. A més, a partir d'octubre, hi haurà una persona disponible setmanalment per a informar sobre aquests temes. Per a més informació es pot cridar al telèfon 96 268 34 39.