El Casal Jove acollirà aquest divendres la jornada “Agitació i mobilització social: El Patrimoni com a objectiu”

L'Associació de Patrimoni Industrial Valencià (APIVA) i l'Associació Memòria Industrial i Moviment Obrer (AMIMO) organitzen aquesta iniciativa en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt i altres entitats

Cartell de les jornades

El Casal Jove del Port de Sagunt acollirà aquest divendres, 25 de setembre, la jornada “Agitació i mobilització social: El Patrimoni com a objectiu”. Aquesta iniciativa, que tindrà lloc a partir de les 19 hores, està organitzada per l'Associació de Patrimoni Industrial Valencià (APIVA) i l'Associació Memòria Industrial i Moviment Obrer (AMIMO) en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt i altres entitats. 
 
Concretament, el divendres s'inaugurarà l'exposició “Gerència Pública Ja, Making of”, composta pels cartells d'una experiència de recuperació del patrimoni industrial. La mostra podrà veure's en la sala d'exposicions del Casal Jove. A més, s'ha organitzat un debat sota el títol “Memòria, patrimoni i agitació social” en el qual participaran el sociòleg Julio Bodí i el crític d'art i escriptor Albert Forment. Membres d’AMIMO moderaran el debat.
 
Posteriorment, a l'octubre tindran lloc altres dues jornades. La primera elles, que se celebrarà el dissabte, 24 d'octubre, versarà sobre el “Futur del patrimoni industrial del Port de Sagunt” en el Casino Recreatiu de Productors d’AHM i comptarà amb la presència d'Antonio Ariño, catedràtic de Sociologia de la Universitat de València, entre altres personalitats. Així mateix, per al 27 d'octubre s'ha organitzat la jornada “La participació ciutadana com a eina per a la recuperació del patrimoni industrial”. 
 
També col·laboren el Casal Jove del Port de Sagunt, l'Associació de Veïns La Victòria i Acció Ecologista Agró.