El Casal Jove acollirà la gran final del campus “The good gamer”

Per a gaudir de la final dels tornejos de “Hearthstore” i “League of Legends” (LOL) hi haurà pantalla geganta, sofàs, grades, stands manga i comentaris de la locutora casteado de Noa
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt i E-sports programen “la gran final” del Campus “The good gamer”. Els interessats podran assistir a veure les finals dels tornejos de “Hearthstore” i “League of Legends” (LOL), que s'han jugat en el campus, i que tindran lloc dissabte que ve, 16 de juliol, d'11 a 21 hores, en el Saló d'Actes del Casal Jove. Per a gaudir d'aquesta final el Casal Jove posarà una pantalla geganta per a veure'ls jugar, sofàs, grades i les finals seran comentades per la locutora casteado de Noa. A més hi haurà una fira amb stands de productes manga.

Les semifinals i finals es jugaran durant tot el dia i estaran amenitzades amb stands de venda d'articles manga i videojocs. Concretament estaran: “Mis 3 dragones”, establiment local de jocs de taula, wargames, jocs de cartes col·leccionables, jocs de rol, maquetes, còmics, manga, llibres, i merchandising.  “Tokyo-shop”, que oferirà les seues figures, cosplay, manga, merchandising, peluixos , disfresses, perruques i més articles de manga i anime de Japó. “Game World Collection”, stand de compra venda de videojocs i videoconsoles retro i vintage. “Loopey Teller”, un equip dedicat a la preproducció d'animació, còmic i il·lustració, amb preferència pels projectes de tall humorístic i irreverents. “E-sports”, organitzadors del campus al costat del Casal Jove i que oferirà l'últim en perifèrics. “Hamaworld” que amenitzarà les finals amb els seus accessoris manga i hama.

A més, a la vesprada, hi haurà sorteigs de productes dels stands manga, lliurament de diplomes als alumnes del campus, premis de fins a 100 euros, menjar japonés, exposicions, mostres, photocall i moltes sorpreses.
 
 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores