El Casal Jove celebra el Dia de la Infància amb activitats per a xiquets d'infantil i primària

El 20 de novembre es commemora el Dia de la Infància en el qual es reivindiquen els drets dels menors
Imagen 1
El Casal Jove de Port de Sagunt acull el pròxim dissabte 21 diferents activitats emmarcades en el programa de la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt amb motiu de commemoració del Dia Universal dels Drets de la Infància, que se celebra el 20 novembre.

Les activitats, que començaran al matí a les 11 hores i a la vesprada a les 17, estan destinades a estudiants d'infantil i primària i tindran relació amb els diferents drets dels xiquets i xiquetes, com són la nutrició, l'educació i la protecció.

A les 11 del matí hi haurà castells inflables; a les 11.30 una representació mitjançant teatre de marionetes de l'obra El Gegant Egoista, d'Oscar Wilde; a les 12.30 un concurs de dibuix i, durant tota la vesprada, diferents tallers (pintar la cara, cuina, fer xapes…), animació i més inflables.

El TSJ-CV no admet el recurs de Lafarge i la sentència que donava la raó a l'Ajuntament sobre la restauració del perímetre de la pedrera Salt del Llop passa a ser definitivament ferma

26 de novembre 2021

La companyia va presentar sengles recursos de cassació davant el Suprem i la cort de justícia autonòmica que han sigut en tots dos casos no admesos. Ara hauria d'abonar 9,3 milions d'euros i el Consistori iniciarà els tràmits per a obrir un expedient d'execució subsidiària per a restaurar la zona