El Casal Jove celebra la festa de cloenda de les activitats

Karaoke, activitats infantils i projecció de curtmetratges són algunes de les activitats que tindran lloc al llarg de la vesprada de dissabte, 10 de juny, en el Casal Jove per a tancar el cicle 2016-2017


El Casal Jove tanca el cicle d'activitats 2016-2017 per a joves amb una gran festa plena d'activitats a partir les 19 hores de dissabte 10 de juny. En la festa participaran els grups de Corresponsals dels IES locals, el Consell de la Infància i HR Jove, l'Aula Jove de Cinema, el Esplai de Xiquets, l'Aula Jove de Teatre, el Fòrum Jove i el Curs de Monitor que projectarà al llarg de la jornada els treballs que han realitzat durant el curs.
 
La festa de clausura de les activitats del Casal Jove començarà amb castells inflables per a menors i adolescents, una gimcana familiar i una exhibició de la realització d'una truita gegant. Li seguirà un gran sopar solidari en favor d'Unicef i el seu projecte Crisi de fam a Sudan del Sud, Nigèria, Iemen i Somàlia, per a la qual es podrà reservar tiquet de 2 euros hui divendres i demà dissabte, de 17 a 21 hores, en el Casal Jove. La jornada finalitzarà amb les diferents projeccions i actuacions dels grups del Casal Jove i un Karaoke Party Band en el qual tot el món hi podrà participar.