El Casal Jove del Port de Sagunt tornarà a acollir el Cinema d’Estiu els mesos de juny i juliol

La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa aquesta iniciativa que preveu la projecció de nou pel·lícules de forma gratuïta

 

 

El Casal Jove del Port de Sagunt tornarà a acollir, un any més, el Cinema d’Estiu, que se situarà en la terrassa d'aquest edifici municipal. La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa aquesta iniciativa que preveu la projecció de nou pel·lícules de forma gratuïta. 
 
La programació comença aquest divendres, 3 de juny, amb la pel·lícula d'Alex de la Iglesia “Mi gran noche”, sempre a partir de les 22 hores, i continua el divendres, 10 de juny, amb la projecció de “Anacleto, agente secreto”, un film de Javier Ruiz Caldera basat en les històries creades per Vázquez. El divendres, 17 de juny, es projectarà la pel·lícula anglesa d'espionatge “Kingsman, servicio secreto”, mentre que el divendres, 24 de juny, s'emetrà “The Martian”, una producció de Ridley Scott guanyadora del Globus d'Or a millor pel·lícula el passat any. 
 
En juliol es projectarà la producció de Fernando González Molina “Palmeras en la nieve”, una de les sorpreses del cinema espanyol del nadal passat. El divendres 8 es podrà veure “8 apellidos catalanes”, seqüela del bombazo cinematogràfic “8 apellidos vascos”. Posteriorment, el divendres, 15 de juliol, es projecta “Pesadillas”, un èxit de l'actor nord-americà Jack Black i el divendres, 22 de juliol, la pel·lícula de dibuixos “Hotel Transilvania”. Finalment, tanca l'edició d'enguany, el divendres, 29 de juliol, l'última pel·lícula de James Bond, “Spectre”, dirigida per Sam Mendes amb l'actor Daniel Craig exercint de l'espia anglés més famós del cinema.
 
En aquesta edició s'ha ampliat un mes la programació, tractant de portar el cinema familiar a la terrassa del Casal Jove durant els mesos de juny i juliol.