El Casal Jove s'ompli d'activitats per a joves

El programa d'oci públic i alternatiu, Lluna Plena, i la trobada de joves, Fòrum Jove, van completar l'oferta d'activitats del Casal Jove dissabte 4 de març
  
 
El Casal Jove del carrer Vent de Marinada es va omplir d'activitats una vesprada de dissabte més amb el programa d'oci públic i alternatiu per a joves d'entre 12 a 18 anys, Lluna Plena, i la trobada de joves, Fòrum Jove.
 
La regidoria de Joventut junt a l'equip de Corresponsals dels IES va organitzar una nova jornada del Lluna Plena, programa d'oci alternatiu que es va consolidant amb cada vegada més adolescents que participen en les activitats que es programen. Els tallers amb més èxit van ser el de cuina especialitzada en menjar xinés, el de defensa personal del grup Club de Lluita Camp de Morvedre i el de fotografia i retoc fotogràfic, ja que van s’hi completar les places. També es va celebrar una semifinal de futbolí mixt, així com jocs de taula tals com ping pong, billar o air hoquei que van amenitzar les esperes.
  

 
Paral·lelament al Lluna Plena, es va celebrar la primera trobada Fòrum Jove: “No sóc el meu futur, sóc el meu present”. Sota la premissa “canviem bunyols per propostes”, prop de 40 joves van berenar i van aportar les seues propostes i idees per a millorar les polítiques de joventut de l'Ajuntament de Sagunt en l'espai assembleari del Casal Jove. A més va tindre lloc el concert Rap X Xiques en el que van actuar Machete en Boca i Tesa, dels principals exponents del rap fet per dones de la Comunitat Valenciana. Este concert va servir, així mateix, per a retre homenatge a la rapera Gata Cattana, que va morir la setmana passada i l'actuació de la qual estava prevista per a esta trobada. Totes les participants de l'esdeveniment van pujar a l'escenari i li van dedicar unes paraules, així com es va projectar un video i es van animar a cantar a cappella. A més, la component del Fòrum Jove, Salomé Castro, va recitar un poema de Gata Cattana en el seu honor.
  

En este concert es va retre homenatge a la rapera Gata Cattana, que va morir la setmana passada i l'actuació de la qual estava prevista per a esta trobada

Dissabte que ve 11 de març continua l'activitat en el Casal Jove, des de les 17 hores, amb un taller de cuina amb el xocolate com a protagonista; una nova edició del taller de defensa personal; un taller d'expressió corporal, i un de faller, als quals es podrà inscriure’s mitja hora abans. A més, com cada dissabte, tindrà lloc una nova edició de Micro Obert en el que cada participant podrà donar-se a conéixer com a artista i enfrontar-se al públic que assistisca.