El CEAM i Centre de Dia en l'edifici de l'Economat en espera de l'aprovació del projecte

L'Ajuntament de Sagunt exigeix a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que done el vistiplau al projecte

L'Ajuntament de Sagunt va exigir una reunió urgent amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives sobre l'economat i el fututo CEAM «Donades les seues declaracions manifestant que era l'Ajuntament el que no responia els seus requeriments», segons ha afirmat l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno.

Aquesta reunió es va celebrar ahir, i segons afirma l'alcalde: «La Conselleria ha reconegut que quan el 3 de Març van signar els requeriments, comunicats a l'Ajuntament el dia 9, no havien tingut en compte la informació que l'Ajuntament ja havia remés el 24 de febrer. En aquesta reunió, a més, se'ns han imposat dues noves exigències».

D'altra banda, l'Alcalde de Sagunt ha manifestat la importància que té aquest projecte per a tot el municipi i particularment per a Port de Sagunt, a més d'expressar el cansament que produeixen les noves exigències i nous requeriments que donen la sensació que la Conselleria no està prioritzant aquestes infraestructures.

Finalment, ha afegit «No podem esperar més, continuarem insistint cada vegada que puguem. Continuarem barallant perquè la Conselleria de per fi el vistiplau al projecte i que amb això siga una realitat en el menor temps possible. S'han de licitar ja les obres, no podem esperar més».