El Centre Cultural Mario Monreal acollirà aquest dissabte 17 de gener el concert de “Dómisol Sisters”

L'actuació d'aquesta agrupació especialitzada en música americana i swing s'emmarca dins de la programació trimestral d'hivern que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt


El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt acollirà aquest dissabte, 17 de gener, a les 19.30 hores, el concert de “Dómisol Sisters”, una agrupació especialitzada en el gènere del swing i en la música americana dels anys trenta i quaranta. L'actuació s'emmarca dins de la programació trimestral d'hivern que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. 

La delegada de Cultura, Maribel Sáez, ha convidat a tots els veïns “a gaudir de l'actuació d'aquest grup valencià que ens farà passar una estupenda vetlada amb l'originalitat dels seus temes i el seu vestuari, així com amb els ritmes de swing i música americana que interpreten tan magistralment. Des de la delegació de Cultura apostem una vegada més en la nostra programació pels grups locals i valencians”. 

Aquest grup valencià presentarà el seu segon disc Get on board, un àlbum ambientat en l'Amèrica dels anys trenta. En les seues actuacions, els Dómisol Sisters traslladen al públic a l'època daurada del swing i ho fan amb un toc d'optimisme. A més, evoquen a algunes de les formacions vocals d'aquella època, com és el cas de les Andrew Sisters, mitjançant harmonies tancades i un gran protagonisme de la veu. Així mateix, fan un recorregut per tots eixos clàssics que s'escoltaven en la ràdio des de l'altre costat de l'Atlàntic, en una època en la qual encara era difícil conèixer què passava per la terra de les oportunitats, quan les seues músiques sorprenien a qualsevol que les escoltara. 

L' agrupació interpretará els següents temes: I'm gonna sit right down and write myself a letter, Sing sing sing, Ain't misbehaving, Chatt"A"train, Stormy weather, Love me or leave me, Gee baby, Tain't what you do, Minnie the moocher, Night and day, L.O.V.E., Baby won't you please, All of me, Mr. Sandman, On the Sunny side of the street, Don't get around much anymore, Lullaby of Birdland, In the mood i After you've gone.

Els interesats podran gaudir del concert per un preu d'entrada de set euros.