El Centre Cultural Mario Monreal acull en una mateixa sessió un concert i un espectacle de dansa

Saltej-Arts presenta “Cicles” i Anima’s Dance, EMOSONGS/CIONS
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt oferirà aquest dissabte, 30 de gener, un concert i un espectacle de dansa en el Centre Cultural Mario Monreal. Dos espectacles diferents separats per un descans de 10-15 minuts, en una sessió que començarà a les 19.30 hores. El preu de l'entrada és de 6 euros.
 
En primer lloc, el grup Saltej-Arts, format per dos músics i una recitadora, oferiran el seu recital Cicles. Faran un recorregut geogràfic, musical i temporal des del barroc fins a l'actualitat, des d'una visió integradora i contemporània. Els textos es dilueixen en la música per a conduir-nos a l'ésser d'una dona. Preludis, danses i cançons actuals conformen un quadre de ritmes i melodies.
 
En la segona part, Anima’s Danse amb l'espectacle EMOSONGS/CIONS, planteja unes coreografies amb un denominador comú: són músiques que incorporen el factor vocal i se situen en el terreny de la cançó pop. Ens plantegen aquestes coreografies en el context d'unes pràctiques, exercicis…, subjectes a la seua revisió, com un treball obert, forjat amb el moviment d'uns cossos que modelen el temps.