El Centre Cultural Mario Monreal acull l'exhibició de treballs en porcellana de la Universitat Popular

L'exposició s'obrirà al públic dijous que ve 7 de setembre a les 19 hores i romandrà fins el dia 29
Imagen 1

El Centre Cultural Mario Monreal acull l'exposició Arts i Oficis a l'estil vintage. Una mirada al passat, del curs de porcellana de la Universitat Popular, a partir del pròxim dijous a les 19 hores.

 

L'art junt amb el treball, esforç i sensibilitat estan reflectits en aquests taulellets, que han sigut pintats pels alumnes, la tècnica empleada del trompe-l'œil (literalment” el que l'ull enganya) utilitzant per a la seua elaboració dues tècniques (plomí i sobre coberta) i dues o més coccions i poder aconseguir un resultat el més paregut possible, personalitzant cada alumne la seua obra a la seua professió o dels seus familiars i altres als seus temes favorits com el cine i teatre o la moda.

 

¿Què és l'estil vintage? Quan parlem de moda, cine, ball, objectes o oficis, que hui en dia estan més actualitzats en disseny i tecnologies, però encara conserven l'essència dels seus creadors, és una verdadera satisfacció dedicar esta exposició a tots ells: actors (cine i teatre), músics, dansa, ball, pintors, poetes, dissenyadors, artesans i professions (o professionals).