El cicle “Diumenges de cinema” es reprèn amb “Tarde de perros”

La pel·lícula, del cicle “Novembre Negre. Sidney Lumet” es projectarà el 6 de desembre a les 19h en el Centre Cultural “Mario Monreal” de Sagunt
Imagen 1
Diumenge que ve 6 de desembre els aficionats al cinema negre podran gaudir de la pel·lícula “Tarde de perros”, la qual entra dins del cicle “Novembre Negre. Sidney Lumet”, dedicat al famós director d'aquest gènere. La projecció serà a les 19h en el Centre Cultural “Mario Monreal” de Sagunt, i es troba dins de la programació de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

En la pel·lícula, uns delinqüents d'estar per casa decideixen atracar la sucursal d'un banc de Brooklyn. No obstant açò, a causa del seu inexperiencia, el robatori, que havia sigut planejat per a ser executat en deu minuts, es converteix en un parany per als atracadors i en un espectacle per a la televisió en directe.

“Tarde de perros” compta amb un Óscar al millor guió original en 1975, i 6 nominacions, incloses millor pel·lícula, millor director i millor actor; també va obtenir 6 nominacions als Globus d'Or i va guanyar un premi en el Festival de Sant Sebastià al millor actor (Al Pacino).

La qualificació de la pel·lícula és no recomanada per a menors de 18 anys.