El club de marató ‘’Els Troters’’ aposten per córrer en família

El diumenge 29 de gener tindrà lloc el matinal atlètica, Sagunt Corre


L'Associació Esportiva Club Marató ‘’Els Troters’’ ha organitzat el matinal atlètica per a córrer en família, hi haurà proves per a totes les edats, des dels ‘’zero’’ anys d'ara endavant. L'esdeveniment se celebrarà el diumenge 29 de gener de 2017 i començarà a les 10 h.

El club ha apostat per organitzar la II pequecarrera, per a xiquets de 0 a 11 anys amb l'objectiu de fomentar l'esport en edats molt primerenques. Després també hi haurà una altra prova d'iniciació 5 KM no competitiva a partir de 12 anys i finalment el gran fons de 15 KM que serà per a veterans. Totes elles tindran eixida i meta en la Plaça Cronista Chabret de Sagunt.

El regidor d'Esports, Miguel Chover, assegura que ‘’ells són els vertaders protagonistes d'açò, jo solament faig d'amfitrió perquè ho han volgut presentar en aquesta casa. L'ajuntament col•labora com no pot ser d'una altra manera en aquesta festa de l'atletisme’’.

Miguel Puga president del club assegura que ‘’ el servei mèdic i d'ambulàncies està a càrrec de serveis sanitaris Morvedre pel que comptarem amb tres ambulàncies i un hospital de campanya que es muntarà en la mateixa zona de meta’’.

Tots els participants tindran una samarreta tècnica i un mocador amb logo de la carrera, juntament amb dorsal que es lliuraran en el col•legi Cronista Chabret. I al final de la carrera es lliurarà una borsa amb beguda isotònica, fruites i dolços.
El recorregut serà urbà, per la zona antiga de Sagunt, ambdues acabaran en la glorieta, però tindran diferents traçats.

Les inscripcions es realitzaran a través de la web https://elstroters.com/  http://www.carreraspopulares.com  i https://sportmaniacs.com/es  es podran realitzar fins al divendres 27 de gener.