El Consell Agrari acollirà una junta informativa sobre seguretat en el camp dilluns que ve

L'objectiu és informar als agricultors sobre com van a coordinar-se els mitjans de seguretat per a reduir els furts en el campEl dilluns 21 de novembre a les 19 hores se celebrarà una junta informativa sobre seguretat en el camp en el saló d'actes del Consell Local Agrari, situat en la Plaça Trinitat, Nº 2 de Sagunt, organitzada per Ascosa-AVA.
 
En la reunió s'informarà als agricultors sobre com es coordinaran els mitjans de seguretat per a intentar reduir els furts en el camp, així com conscienciar-los de la necessitat de denunciar estos casos. “Si veuen una furgoneta que els sembla sospitosa han de cridar a la Guàrdia Civil o a la Guàrdia Rural”, ha dit Francisco Campillo, president de l'Associació Valenciana d'Agricultors (Ascosa-AVA) a Sagunt.
 
Campillo ha destacat la preocupació dels agricultors durant enguany “perquè possiblement en la segona campanya, la de la taronja, el preu pot ser alt, sobretot per a sucs, i és molt rendible robar encara que la taronja no estiga en condicions”.
 
A més de Campillo, en la junta estaran l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el cap del servei de Guàrdia Rural, José María Martínez, i un representant de l'Equip ROCA contra furts en el camp, Agustín Zafra.

L'Ajuntament crea el Club de Lectura per a Majors

25 de novembre 2022

A través d'esta iniciativa, que s'inaugura dijous que ve, 1 de desembre, es pretén impulsar l'oferta d'activitats d'envelliment actiu, orientades a promoure i reforçar les capacitats personals, socials i culturals de les persones majors participants