El Consell Agrari té prevista la repavimentació de camins agraris deteriorats

Es tracta de camins en els quals s'han produït danys causats per obres d'infraestructures, fenòmens meteorològics i trànsit de vehicles pesats
Imagen 1Imagen 2
El Consell Local Agrari té prevista la reparació i repavimentació de diversos camins agraris del terme municipal de Sagunt. En concret es realitzaran actuacions en els camins Puvitxol, Almudàfer, Senda Cartagena, Hostalera (un ramal), Rubio (un ramal), Mala Parà, Arrendadors i Becerril de terra, pertanyents a la xarxa viària local.
 
En estos camins s'han produït danys causats per obres d’infraestructures, fenòmens meteorològics i trànsit de vehicles pesats que han afeblit l'estructura de la calçada deteriorant la plataforma, per la qual cosa és necessari l'asfaltat per a donar continuïtat als trams existents.
 
És necessari pavimentar tots els camins citats per a permetre un millor accés a les zones de producció, a més de consolidar i evitar la deterioració progressiva que es produeix sobre estos ferms. El pressupost de licitació del projecte és de 214.611 € (IVA inclòs) i el termini d'execució serà de dos mesos.
 
“En el Consell Agrari continuem amb la millora dels serveis que prestem en la nostra ciutat, en tot el terme municipal, pel que suposa obres de vigilància i millora”, ha declarat l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández.
 
“Tenint en compte que la xarxa del nostre terme s’aproxima als mil quilòmetres, s’està fent un esforç continuat des de fa molts anys i que nosaltres intentem incrementar perquè  es beneficien no sols els llauradors, sinó també els veïns en general”, ha dit l'alcalde.
 
Fernández ha puntualitzat que “allò que nosaltres diem ‘la muntanya’, que és l’àmbit rural d’un terme tan gran com el nostre, de 135 quilòmetres quadrats, no només és un espai agrícola sinó que hi viu molta gent de manera continuada o transitòria, especialment a l’estiu, i també és una zona mediambientalment molt important”.