El cor Gagliarda de l'Escola de Música Camp de Morvedre actuarà aquest diumenge

El concert, que porta per títol “Cantant l’amor”, s'emmarca dins de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de SaguntEl cor Gagliarda de l'Escola de Música Camp de Morvedre actuarà aquest diumenge, 14 de febrer, a les 19.30 hores, en el Teatre de Begonya. El concert, que porta per títol “Cantant l’amor”, s'emmarca dins de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
Segons s'arreplega en el tríptic, el concert versarà sobre cançons i paraules que ens faran viatjar per les emocions més sinceres, per les raons de l'existència, pel ball i, a voltes, la desesperació, així com pels grans poemes i les xicotetes paraules. 
 
La directora musical del cor és Mònica Perales Massana. Al capdavant del piano està Carla Sanmartín, la directora d'escena és Maria Jesús Suàrez i les actrius i cantants són: Cecília Garfella, Maria Gil, Ariadna Pérez, Júlia-Xian Pérez i Clàudia Navalon. 
 
Concretament, el programa que intepretarán és el següent: “Bella de vós”, “Besame y abraçame”, “Ay triste que vengo”, “Seguidillas en eco”, “Per tu jo cantaria”, “El carrer de l’ermita”, “El juramento”, “Paraules d’amor”, “Te quiero” i “Que tinguem sort”.
 
En el concert col·laboren la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.