El curs d'Activitat Física i Salut acaba amb una jornada de portes obertes

L'edició 2022-2023 del Curs d'Activitat Física i Salut es va tancar el divendres 2 de juny amb sessions de pump i pilates

La jornada de clausura del Curs d'Activitat Física i Salut 22/23 es va celebrar divendres passat 2 de juny en la pista poliesportiva del pavelló José Veral del Port de Sagunt. En la jornada van participar tots els monitors i monitores de l'àrea d'Activitat Física i Salut de l'Ajuntament de Sagunt, amb sessions pròpies de pump i pilates. Va ser una jornada de portes obertes a la qual van poder assistir, a més dels més de 500 usuaris i usuàries del curs, la resta de la població de la ciutat. Malgrat haver-se celebrat la jornada de clausura, les classes continuaran fins a final de mes.

A l'acte de clausura van acudir tant l'alcalde en funcions de Sagunt, Darío Moreno, com el regidor en funcions d'Activitat Física, Salut i Esports, Javier Timón. El primer edil va agrair la presència i participació de tots i totes les persones assistents.

Enguany, per primera vegada, el curs s'ha dividit en Programa Benestar i Activitats d'Alta Intensitat (AFR). El primer ha constat de ioga, gimnàstica postural, entrenament en suspensió, marxa activa i marxa nòrdica. D'altra banda, les AFR han sigut pump, gim integral, fitcross i aerolatins, entre altres. A més, el curs ha inclòs el programa "Activa't", per a majors de 65 anys, on participen al voltant de 300 persones.

Esta edició s'ha caracteritzat per l'absència de restriccions d'aforament i el no ús de màscares, la qual cosa s'ha reflectit en una major afluència a les classes.