El delegat d'Indústria informa a les empreses que ja es poden presentar al programa REINDUS

El pla llançat pel Ministeri d'Indústria, que pretén impulsar inversions de noves empreses i ja existents, té un pressupost de 757 milions d'euros
Imagen 1
El regidor delegat d'Indústria, José Vicente Muñoz, informa a totes les empreses que ja ha sigut publicada l'Ordre de Convocatòria del programa de Reindustrialización y Fortalecimiento de la Competitividad Industrial para el ejercicio 2016 (REINDUS). Es tracta d'un programa llançat pel Ministeri d'Indústria Energia i Turisme, que pretén un any més impulsar inversions tant en noves empreses o establiments com en ampliació, modernització o trasllat d'àrees o d'activitat industrial existents. Enguany, el pla REINDUS compta amb un pressupost de 757 milions d'euros.

El regidor delegat d'Indústria ha explicat que “el dia 1 de juny acaba el termini per a totes les empreses que vulguen optar al programa REINDUS, que és un pla que consisteix en crèdits que dóna l'Estat per a renovar equips, i maquinària en les empreses”.

Les ajudes públiques del programa de Reindustrialització (REINDUS) són préstecs bonificats a tipus reduït que seguint la línia d'anys anteriors, cobreixen fins al 75 % del pressupost d'inversió, amb interessants terminis d'amortització i manca que els dóna, directament, el Ministeri amb una exigència d'aval de solament el 10 % de la quantitat sol·licitada.

Aquestes ajudes estan contemplades en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2016 i són compatibles amb altres línies de subvenció com els Incentius Regionals.