El delegat de Festes i Cultura Popular ha mantingut reunions per a coordinar les celebracions de Setmana Santa en el municipi

José Luis Martí s'ha reunit amb els responsables de la Confraria de la Sang i Majoralía de l'any de Sagunt i amb la Presidenta de la Junta de Confraries i Germanors de Port de Sagunt
Imagen 1
El delegat de Festes i Cultura Popular, José Luis Martí, ha mantingut reunions per a coordinar tots els actes que es van a celebrar amb motiu de la Setmana Santa en el municipi. En aquestes reunions, al costat de responsables de la Confraria de la Sang i Majoralía de l'any, i al costat de la Presidenta de la Junta de Confraries i Germanors de Port de Sagunt, s'han planificat els programes d'actes que començaran la seua major afluència en el carrer a partir del divendres de Dolores i que conclouran el Diumenge de Resurrecció.
 
Fotografia de arxiu: José Luis Lozano
 
 

Fotografia de arxiu: Juan Higueras
 
El regidor delegat de Festes i Cultura Popular, José Luis Martí, ha explicat que són “unes celebracions que en el municipi compten amb l'arrelament de més de 500 anys d'història, i catalogada Festa d'Interès Turístic Nacional com a reconeixement a aqueixa gran trajectòria. Aquestes festes tenen darrere una gran labor que duen a terme les Confraries i Germanors que treballen de forma àrdua perquè, any a any, cresca el nombre d'actes i participants en tots els esdeveniments que organitzen”. Martí ha afegit que: “En les reunions de coordinació es dóna repàs, acte per acte, de tots els detalls per part dels representants al costat de responsables dels departaments de Cultura Popular i Festes, Policia local, Tràfic, Manteniment, SAG, Protecció Civil, que desenvolupen una grandíssima labor, alguna cosa que s'ha de reconèixer i agrair”.
 
Durant la reunió s'han comprovat totes les mesures necessàries respecte als desplegaments de policia, serveis de condícia urbana, encesos i apagats d'enllumenat públic.