El delegat de Platges recull les banderes Q de Qualitat de les platges del Port de Sagunt i Almardà

Cal destacar que les platges del municipi compten amb un total de setze banderes i dos registres EMAS, que són certificacions de qualitat mediambiental

 
El delegat de Platges de l’Ajuntament de Sagunt, José Vicente Muñoz, ha arreplegat en la Diputació de València les dues banderes Q de Qualitat que aquesta administració lliura a les platges del Port de Sagunt i Almardà. Cada bandera va acompanyada d'una dotació econòmica de 6.000 euros. 
 
Segons ha explicat Muñoz, aquest reconeixement demostra que des de l'Ajuntament de Sagunt “continuem treballant per la qualitat de les nostres platges”. Cal destacar que les platges del municipi compten amb un total de setze banderes i dos registres EMAS, que són certificacions de qualitat mediambiental. Entre elles estan: 3 banderes blaves (Port de Sagunt, Almardà i Corinto), 2 banderes Q de Qualitat Turística (Port de Sagunt i Almardà), 3 banderes Q de Qualitur (Port de Sagunt, Almardà i Corinto), 2 banderes d'accessibilitat universal UNE 170.001 (Port de Sagunt i Almardà), 3 banderes de gestió de qualitat ISO 9001 (per a les tres platges) i 3 banderes mediambientals ISO 14.001 (per a les tres platges).