El departament de Manteniment instal·la nous jocs infantils en el carrer Vent de Tramuntana

Es preveu que esta nova instal·lació d'oci infantil del barri San Francisco Borja estiga oberta des de demà al matí
El departament de Manteniment de l'Ajuntament de Sagunt ha substituït els jocs infantils del carrer Vent de Tramuntana, en el barri Sant Francesc de Borja, per uns de nous, millorant així la situació significativament. S'espera que la instal·lació estiga ja oberta des de demà al matí.
 
Com explica el regidor de Manteniment, Pepe Gil, “les obres, que ja estan acabades, han consistit a canviar tota la superfície del sòl que hi havia i també a canviar els jocs, que ja estaven vells i feia falta substituir-los. Açò és la continuació del pla que té l'Equip de Govern per tal de millorar el servei als ciutadans”.
 
Des de la regidoria de Manteniment s'és conscient que alguns veïns no estan d'acord amb la localització de jocs infantils en eixe lloc, al·legant molèsties pels sorolls. No obstant açò, com assenyala el regidor, també hi ha persones en contra de retirar el parc infantil, per tant, s'ha optat per mantindre'l però també s'està pensant a instal·lar nous jocs infantils a prop, concretament en el bulevard, perquè els usuaris es distribuïsquen, tractant així de solucionar el problema de les queixes dels veïns per soroll.