El departament de Serveis Socials posposa la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Per prevenció de possibles contagis a causa que s'han detectat tres casos positius de COVID-19 en dos de les entitats col·laboradores de l'organització d'esta activitat

El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sagunt ha decidit posposar la celebració de la Jornada del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, fins que millore la situació sanitària actual, a causa que s'han detectat tres casos positius de COVID-19 en dos de les entitats col·laboradores de l'organització d'esta activitat.

 

El regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca, ha explicat que «per motiu del Dia de la Diversitat Funcional el departament de Serveis Socials havia preparat una jornada en la qual participaven diverses associacions i centres ocupacionals, on s'anaven a posar uns estands amb activitats, xarrades, balls i alguna marxa, perquè tothom poguera participar. També anaven a vindre instituts i col·legis per a fer-ho el més inclusiu possible. La idea era donar a conéixer esta problemàtica i anaven a ser unes jornades boniques i divertides però hem tingut el problema que han donat tres persones positiu en Covid i per això hem d'ajornar-les. Seran al més prompte possible però hem decidit que el més prudent és ajornar-les de moment».

 

Este acte s'anava a celebrar divendres que ve, 3 de desembre, als jardins del Centre Cívic, i està impulsat pel departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sagunt i pel Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.