El Dilluns 19 comença la matriculació dels cursos monogràfics que organitza l'Ajuntament de Sagunt

La delegació de Cultura ofereix enguany una àmplia gamma de cursos i tallers per a millorar la formació laboral.
Imagen 1
El dilluns 19 de gener comença la matriculació dels cursos monogràfics que organitza l'Ajuntament de Sagunt que es podrà realitzar fins al pròxim 23 de gener. Els preinscrits ja poden consultar el resultat del sorteig en el tauler d'anuncis de la Casa Municipal de Cultura, en el tauler d'anuncis del Departament de Cultura i en la web de l'ajuntament.

La matrícula es podrà realitzar en la Casa Municipal de Cultura i el Departament de Cultura. Els horaris al matí seran de 8 a 11.30 hores i a la vesprada de 18.30 a 20 hores, en la Casa Municipal de Cultura solament el dijous. La no presentació del rebut de pagament dins del període de matrícula indicarà la renúncia de plaça.

La delegació de Cultura ofereix enguany una àmplia gamma de cursos i tallers per a millorar la formació laboral. En concret, aquesta programació presenta 16 cursos i tallers que abasten matèries com la informàtica, la fotografia, les tècniques d' aparadorisme, el turisme, la cuina, la jardineria, la història i l'arqueologia, etc.