El Festival de Teatre Grecollatí conclourà amb la representació de “Los Persas”

La representació que tindrà lloc el dissabte, a partir de les 19.30 hores s'emmarca dins de la programació de “Teatre Romà en Marxa” de la delegació de Cultura
Imagen 1
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa l'acte de clausura del “XX Festival de Teatre Grecollatí”, concretament la representació de “Los Persas” del Grupo Helios. L'actuació que s'emmarca dins la programació de “Teatre Romà en Marxa” tindrà lloc dissabte que ve, dia 11 de juny, a partir de les 19.30 hores en el Teatre Romà de Sagunt.
 
L’acció té lloc en Susa, capital de l’Imperi Persa. Allí, la reina Atosa, vídua del rei Darío es preocupa per la sort que puguen córrer el seu fill Jerjes i les seues tropes doncs es troben en línia de batalla i Atosa ha tingut un somni que presagiava desgràcies. Un missatger porta funestes notícies per a Pèrsia: els grecs han vençut en Salamina. Apareix llavors l’ombra del rei Darío, espòs d’Atosa que prediu noves desgràcies per al poble persa. Més tard apareix Jerjes, el derrotat en Salamina, lamentant la seua derrota.