El festival Més Que Murs arranca hui divendres 12 de maig amb esdeveniments fins el diumenge 21

Pintada d’autobús, talleres de grafit, música en directe i exposició de fotografia marquen l’inici de Més Que Murs este cap de setmana
Imagen 1
Les dos primeres jornades d’esta segona edició del Festival d’Art Urbà Més Que Murs estan plenes d’activitats de diferents formats, dirigides a un públic divers, en diversos espais de Sagunt i el Port de Sagunt.
 
El festival arranca hui divendres 12 a les 19 h amb la inauguració de l’exposició fotogràfica de #aktuell, l’últim llibre autoeditat de Vandals On Holidays, col·lectiu que combina grafit amb viatges, fotografia i fins i tot la seua pròpia marca de roba. El llibre recopila les aventures de VOH després de cinc dies molt intensos pintant en el metro de la ciutat de Berlín. Túnels, rails, xapa i molt color. Pot visitar-se fins el pròxim 20 de maig i col·laboren Vandals On Holidays.
 
A continuació, a les 19:30 h tindrà lloc la taula redona “La influència de les xarxes socials en el grafit actual” en el Casal Jove, on de forma participativa s'abordaran les diferents repercussions que tenen xarxes socials com Instagram en l'evolució del grafit tal com el coneixem.
 
Dissabte 13 de maig es realitzarà un dels plats principals del festival, amb la pintada en directe d’un autobús cedit per AVSA, una de les novetats del festival i que pretén ser un reclam perquè la gent conega de primera mà les diferents mostres de cultura urbana. Este autobús estarà circulant durant el mes de maig per la seua ruta habitual, Sagunt-València, fent publicitat del festival Més Que Murs en la capital i en el nostre municipi.
 
A partir de les 10 h els artistes locals Cesart, Lehs i Flexiboy realitzaran esta exhibició en la plaça Cronista Chabret de Sagunt (Glorieta). A les 12 h hi haurà una exhibició de Scooter i MBX a càrrec del Club Scooter Diverse, i a les 13 h es realitzarà un taller-mural de grafit participatiu dirigit a tots els públics a càrrec de De Tripas, Aerosol. En l'activitat col·laboren AVSA, Diverse Scooter Team i Colectivo De Tripas Aerosol.
 
Dissabte 13 de maig a les 18 h tindrà lloc el concert de Més Que Murs en els Jardins del Casino Gerència (Av. 9 d’Octubre, el Port de Sagunt), amb la banda local de rap Buena Gente, el duo Twise, que practiquen soul i jazz contemporani, i La Plata, grup que està donant molt que parlar en la seua curta però ben acollida carrera, amb el seu synth pop-punk amb ressons dels anys 80. A més, el festival comptarà amb l'artista xilè Mamtástico realitzant un lettering en directe sobre taula (pintura en directe).