El festival Música al Port continua aquest dissabte amb el concert “Una nit amb Mecano”

La banda simfònica i la coral infantil de la Unión Musical Porteña actuaran a les 23 hores en els jardins del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt

Foto d'arxiu de la banda de la Unión Musical Porteña
 
La programació del festival Música al Port 2016 continuarà aquest dissabte, 25 de juny, amb el concert “Una nit amb Mecano” de la banda simfònica i la coral infantil de la Unión Musical Porteña, que tindrà lloc a les 23 hores, en els jardins del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt. La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt organitza aquesta iniciativa cultural. 
 
Ambdues agrupacions, sota la direcció de Jorge Vivas Baquero i Antonio Matíes Moreno, interpretaran inoblidables temes del famós grup madrileny juntament amb les solistes Ester Lluch i Noelia Alcaraz. 
 
Concretament, el públic assistent podrà escoltar: “Hoy no me puedo levantar”, “Cruz de navajas”, “Aire”, “Eugenio Salvador Dalí”, “Una rosa es una rosa”, “Me cuesta tanto olvidarte”, “Hijo de la luna”, “Naturaleza muerta”, “Un año más” i “J.C”.
 
Dissabte passat va ser la inauguració del festival amb el concert “Un viatge pel món del Quixot” de l'orquestra de cambra de la Lira Saguntina, que va collir gran èxit de públic.
 

Fotografies del concert inaugural de Música al Port: Carmen Mas.