El festival PuntDoc conclou amb el lliurament de premis del concurs de curtmetratges

Aquesta iniciativa està organitzada per la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb Pezenelagua

El Festival de Cinema Documental de Sagunt PuntDoc, organitzat per la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb Pezenelagua, ha finalitzat amb el lliurament de premis del concurs de curtmetratges documentals. El festival s'ha desenvolupat durant tres intensos caps de setmana en els quals s'han projectat els millors documentals de l'última temporada.
 
Finalment, els curts guardonats han sigut "La invención del Yo-Yo", amb el premi del jurat, i “Yo, Yoel”, amb el premi del públic. El lliurament de premis va tenir lloc en el Casal Jove, després de la projecció de tots els curts, que va comptar amb l'assistència de més de 120 persones. Davant l'èxit de participants i públic, es va tancar el lliurament anunciant un segon concurs i més premis, donada la qualitat dels participants d'enguany. El delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha destacat: “Tanquem una nova edició del Festival amb èxit de públic i amb una cita amb el cinema documental que cada vegada va agafant major importància. A més, totes les noves propostes, com la del concurs, han funcionat molt bé, per la qual cosa les repetirem”.
 
Una novetat d'enguany del festival de curts és que han participat set grups, amb un total de seixanta persones involucrades que han estat rodant per la nostra ciutat durant aquest cap de setmana, ja que una de les premisses era gravar en dos exteriors recognoscibles i involucrar un objecte sorpresa que es lliurava en el moment de la inscripció. Moltes d'aquestes persones són alumnes i alumnes de la Escola Jove de Cinema, l'escola municipal de cinema i televisió de Sagunt. 
 
També es va projectar la nova temporada de la webserie #Ytuqmiras?!, un projecte de la delegació de Joventut juntament amb l'empresa Sinergies per a prevenir la violència sexual en joves i adolescents i que enguany s'ha centrat en els trastorns de la conducta alimentària com l'anorèxia i la bulímia.