El festival Sagunt a Escena ofereix nombroses facilitats i descomptes per a l'adquisició d'entrades

A més, es tracta del tercer any consecutiu en el qual el preu de les entrades no ha sigut incrementat


El festival Sagunt a Escena celebra enguany la XXXIV edició, la qual és la tercera consecutiva en la qual no s'ha incrementat el preu de les entrades. A més existeixen diferents ofertes de les quals beneficiar-se tant de forma a través d'internet com física, tal com destaca el director del festival, Juan Vicente Martínez Luciano.

Les entrades han eixit a la venda de manera anticipada amb descomptes en alguns casos de fins al 50%. Per a beneficiar-se d'estos descomptes, la compra es pot realitzar a través de les plataformes atrapalo.com i entradas.com fins al 16 de juliol o bé poden adquirir-se presencialment en el Teatre Rialto de València fins al 21 de juliol. També s'habilitarà la venda d'entrades en l'Ajuntament de Sagunt els dies 12, 13 i 14 de juliol de 18h a 21h.

Obtindran un 25% de descompte aquelles persones que presenten en taquilla la targeta del major, el Carnet Jove, el Carnet Universitari o la targeta DARDE. El descompte serà del 30% per a aquells que tinguen la Targeta +Cultura.
En les obres Taiat Dansa, Jove Orquestra i La Brecha el descompte serà del 50% per a aquelles persones que compren les entrades via atrapalo.com o en taquilla presentant el Carnet Universitari o el Carnet Jove. També obtindran este descompte els grups de més de 10 persones, excepte en els espectacles de Silvia Pérez Cruz, Israel Galván, Troyanas i Calígula, el descompte del quals serà del 30%.

Una vegada iniciat el festival, la venda d'entrades regular serà en l'Ajuntament de Sagunt a partir del 19 de juliol de dimecres a dissabte de 18 h a 21 h i els dies en els quals hi haja funció des de les 18h fins a l'inici de l'espectacle. I també a través de les plataformes online.

D'altra banda, els espectacles que formen part de l'Off Romà, a excepció dels 4 que tindran lloc en el Centre Cultural Mario Monreal, seran gratuïts.

La compra d'entrades per a eixos 4 espectacles podrà realitzar-se a través de servientradas.com i els dies de funció en el propi centre de 17 h a 20.30 h.

A més, també se celebrarà la Gala Benèfica de l'Alzheimer, les entrades de la qual es poden adquirir cridant a AFACAM al número 96 265 04 27 o a través de la seua pàgina web cmafacam.com 

Si es desitja obtindre més informació pot fer-se a través de les diferents xarxes socials del propi festival: @FestivalSaguntaEscena en Facebook i @saguntaescena en Twitter o a través del Institut Valencià de Cultura en teatres.gva.es​.