El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt emetrà el ple municipal del dimarts en directe

Els interessats podran veure-ho a partir de les 17 hores en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt, Facebook, Twitter, en una plataforma de streaming i en webs de mitjans de comunicació locals
 
El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt emetrà en directe dimarts que ve, 24 de novembre, el ple ordinari de la Corporació Municipal. Els interessats podran veure-ho amb ordinador i dispositius mòbils a partir de les 17 hores en el portal web de l'Ajuntament de Sagunt, en les xarxes socials del Gabinet de Comunicació, és a dir, en Facebook i Twitter, així com en una plataforma de streaming mitjançant aquest enllaç: 
El ple també podrà seguir-se des de les pàgines webs dels mitjans de comunicació locals que vulguen col·laborar en la seua difusió i oferir-los als seus lectors aquesta possibilitat. A més, es facilitarà un altre enllaç per a tot aquell que vulga veure-ho o descarregar-ho a partir del dimecres. Per als que s'incorporen a l'emissió una vegada iniciat el ple i estiguen interessats en algun punt anterior, el reproductor permet retrocedir fins a dues hores i posteriorment tornar a l'emissió en directe.
En el ple es tractaran diversos temes. Es debatrà una ordenança reguladora de les bases de concessió de subvencions d'activitats complementàries d'educació. En matèria d'esports, es tractarà la modificació de l'ordenança reguladora de subvencions en règim de concurrència competitiva en matèria del foment de l'esport en edat escolar, d'una banda, i en matèria de promoció de l'esport, per un altre. A més es tractarà la modificació de la Normativa Reguladora de l'Esport Escolar.
Un altre dels punts d'interès és el pronunciament municipal sobre el dictamen d'aprovació definitiva pel Ministeri de Foment de l'estudi informatiu de l'accés ferroviari al port comercial de Sagunt.
Quant a les mocions presentades pels partits polítics, tots els grups han presentat una declaració institucional contra la violència de gènere. Per part de Compromís, han proposat una declaració institucional de reforç al corredor Cantàbric i una altra moció sobre el etiquetaje de productes en valencià.
El Partit Popular ha presentat una moció sobre l'execució del Centre de Recepció de Visitants del Castell i una altra per al posicionament municipal sobre l'expropiació dels terrenys del Malecón.
El grup municipal Esquerra Unida ha proposat mesures relacionades amb la convivència i una altra moció sobre el Pacte Social per l'Aigua.
Quant a Iniciativa Porteña, han presentat una moció sobre el pagament al CD Acero de la gespa artificial del Fornás, i una altra sobre la participació activa i econòmica de l'Ajuntament de Sagunt en el Pla de Reindustrialització. Finalment, Ciutadans ha proposat adaptar els parcs infantils a una accessibilitat universal. 
 La segona part del ple és de control i fiscalització de l'acció del govern local. Les intervencions del públic tindran lloc cap a la meitat del ple, i els precs i preguntes de partits polítics al final.