El Govern Municipal ha adjudicat els contractes d'abalisament i postes en les platges per a la pròxima temporada

L'import dels dos serveis supera els 20.000 euros i són dos dels molts requisits de qualitat que compleixen les platges del municipi
Imagen 1
 
La Junta de Govern Local ha adjudicat dos contractes menors relacionats amb serveis en les platges per un import de més de 20.000 euros, tal com ha informat en roda de premsa la portaveu de l'Equip de Govern, Davinia Bono. Es tracta de gestions per a preparar les platges del municipi per a la pròxima campanya i per a açò, considerant que compten amb tres banderes blaves i amb les màximes certificacions de qualitat, compleixen amb una sèrie de requisits relacionats amb la legalitat, sanitat, neteja i seguretat.

Un d'ells és l'abalisament de les platges de Port de Sagunt i de Almardà, el muntatge del qual ha d'instal·lar-se abans de l'1 de juny i desmuntar-se abans de l'1 d'octubre. Per a açò, una vegada sol·licitats pressupostos a diverses empreses, s'ha acordat adjudicar a l'empresa Palancia Activitats Subaqüàtiques, S.L. el contracte menor de serveis per un import de 12.463 euros. (IVA inclòs)

L'abalisament es realitzarà mitjançant fondeos ecològics que consisteixen en uns ancoratges que queden enterrats en el fons marí evitant sortints tallants amb els quals es podrien colpejar els banyistes i que són recuperables una vegada finalitzada la temporada.

Es col·locaran un total de 23 boies grogues esfèriques delimitant l'accés de les embarcacions a les zones dels 200 metres de bany, a més dels elements necessaris per a l'adequat abalisament. En l'espigó pròxim a Ciudadmar a causa dels forts corrents es realitzarà un abalisament preventiu en forma de L de tal manera que les boies roges de perill i els “dònuts” quedaran units entre si per un cap flotant per a evitar el pas dels banyistes a la zona profunda i de corrents.

Continuant amb els preparatius de la temporada de platges, la Junta de Govern també ha aprovat adjudicar a l'empresa WeekClean & Toilets SLU el contracte menor d'arrendament de postes sanitàries per a les platges de Port de Sagunt, Almardà i Corinto per un import de 8.845 euros (IVA inclòs)