“El Gran Hotel Budapest” es projectarà el divendres 24 de juliol en el Casal Jove

La pel•lícula que s'emmarca dins de Cinema d’Estiu començarà a partir de les 22 hores
Imagen 1Imagen 2
“El Gran Hotel Budapest” es projectarà este divendres 24 de juliol en la terrassa del Casal Jove i començarà a partir de les 22 hores. El film s'emmarca dins de Cinema d’Estiu, que està organitzat per la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt. 

Esta pel·lícula de 2014 està dirigida per Wes Anderson, director d'altres produccions com “Moonrise Kingdom” o “Life Aquatic”. Ambientada en la primera meitat del segle XX, el film explica la història de Gustave H. (Ralph Fiennes), el conserge d'un cèlebre hotel europeu i les seues aventures amb el seu jove amic Zero Moustafa (Tony Revolori), qui treballa de botons allí. En l'hotel té lloc el robatori d'una famosa pintura renaixentista que fa enfrontar-se entre si als personatges involucrats en la trama ja que està en joc una gran fortuna. També formen part del repartiment actors com Bill Murray, Owen Wilson, Edward Norton i Jude Law, entre altres. 

Després de la projecció de “La lego pel·lícula” o “Els jocs del fam: En flames”, l'última pel·lícula d'aquest cicle de cinema serà “La vida secreta de Walter Mitty” dirigida i protagonitzada per Ben Stiller, que tindrà lloc el 31 de juliol també en el Casal Jove.​