El grup de millora del SICTED comença a realitzar visites guiades baix el lema “Coneix la teua ciutat”

Concretament van començar amb una visita al Patrimoni Industrial i l'objectiu és que les empreses coneguen millor el patrimoni de la ciutat
 
El Grup de Millora del Sistema Integral de Qualitat Turística En Destinacions (SICTED) baix el lema “Coneix la teua ciutat” ha començat amb les visites turístiques d'un programa elaborat per les empreses distingides a Sagunt per Turespaña i que porten des de l'any 2014 participat en el mateix. Concretament van començar amb una visita al Patrimoni Industrial realitzada per la historiadora de l'art i guia oficial de la Comunitat Valenciana, Cristina Baena. Entre l'itinerari, s'ha recorregut el Casino Recreatiu i Cultural, la Alameda, l'Església de Begoña, Nau de Tallers Generals, el Forn Alt nº2 i la Gerència.

La regidora delegada de Turisme, María Giménez, ha assistit a la jornada i agraït a les empreses la seua participació i implicació en aquest projecte, que treballa en la millora continuada de les empreses i de Sagunt com a destinació turística. Ja són 30 les empreses que han obtingut el distintiu a Sagunt. 
 

 
 
L'objectiu d'aquesta iniciativa és que tant empresaris com a treballadors d'empreses turístiques coneguen millor el patrimoni de la ciutat. Açò sens dubte serà un valor afegit tant per a les empreses a les quals pertanyen com per a la destinació. Ja que tal com indiquen des dels organitzadors del SICTED, per a poder apreciar el que es té primer cal conèixer-ho.
 
Les diferents visites es realitzaran en dues línies, d'una banda participaran les empreses ja distingides i per una altra les que estan en procés de distinció enguany, així com qualsevol altra empresa de l'àmbit turístic del municipi. Concretament les visites seran al Centre històric, Patrimoni Industrial i espais arqueològics de la Via del Pòrtic i la Domus dels Peixos. I les pròximes visites per a les empreses ja distingides seran el pròxim 25 d'octubre i el 22 de novembre.