El Grup Impulsor del Fòrum Jove de Sagunt organitza la primera trobada per a iniciar el Pla Integral de Joventut 2016-2021

Durant la trobada es va poder gaudir de diversos concerts musicals, així com un recital de poemes
Imagen 1Imagen 2
La Primera Trobada de Joves del municipi de Sagunt es va reunir en el Casal Jove dissabte passat. Esta proposta, que s'emmarca dins del treball del Grup Impulsor del Fòrum Jove de Sagunt, junt a l'àrea de Joventut de l'Ajuntament, té l’objectiu d'anar donant forma al Pla Integral de Joventut 2016-21 del municipi.
 
La trobada va començar a les sis de la vesprada amb un concert de rap a càrrec de Sépiol, una proposta musical acústica per part de Freak Frogs, a més d’un recital de poemes de Salomé Castro. Al voltant de seixanta persones van poder gaudir de les actuacions, així com del recital que es va desenvolupar en el vestíbul del saló d'actes del Casal Jove, en un ambient distés i reivindicatiu.
 


Posteriorment, de sis a set de la vesprada, es va dur a terme la proposta del Grup Impulsor del Fòrum Jove de Sagunt, que va consistir a obrir un espai assembleari acompanyat d'un berenar de xocolate i bunyols. En este cas, els i les joves del Grup Impulsor van estar acompanyats de vora 45 persones, per concretar propostes que responen a la detecció d'aquelles problemàtiques i necessitats que concerneixen els i les joves de Sagunt i del Port de Sagunt, i que han sigut elaborades a través d'un procés de diversos mesos de duració.
 

Per a finalitzar, la trobada va arreplegar la proposta musical Rap x Xiques, un concert que va començar a partir de les set de la vesprada i en el qual es va retre homenatge a la cantant Gata Cattana, que va morir inesperadament dijous passat i que tenia pensat participar en els concerts.