El Mario Monreal acull l’obra de teatre ‘H2O: Històries en femení’

L’obra ha sigut interpretada per les alumnes de tercer de l’Escola Municipal de Teatre de Sagunt


El Mario Monreal va acollir, els dies 3 i 4 de juny, l’obra de teatre H2O: Històries en femení, interpretada per les alumnes de tercer curs de l’Escola Municipal de Teatre de Sagunt, les quals ja han finalitzat la seua etapa educativa teatral. L’obra té l’objectiu de donar veu a les dones que, fins ara, han sigut silenciades, oblidades, marginades, etc, per a reconéixer així els drets humans de les dones.
 
Les protagonistes de l’obra han explicat que “no hi ha treva, no perdonem, no volem callar, no volem acatxar el cap i fer com si no passara res. Passa. Denunciem amb este treball la impunitat amb la qual es segueix considerant la dona, pitjor que un animal, una mercaderia, la bossa de fem on el primer món pot tirar la falta de seny, la seua soledat, el seu semen i, fins i tot, els diners que els sobra”.

D’esta manera, es tracta d’una obra crítica i de denúncia social sobre l’explotació de les dones en els diferents àmbits i països, a la qual han assistit prop de 500 persones al llarg del cap de setmana. Els assistents han destacat el treball de l’alumnat, de la direcció i del equip de treball que està darrere d’esta proposta escènica de gran qualitat.