El Palleter aconsegueix un doblet històric en els premis de les falles 2015

L'acte de lliurament va ser presidit per l'alcalde i les falleres majors de Federació Junta Fallera que van lliurar els premis al costat del regidor de Festes i Cultura Popular
Imagen 1Imagen 2
 


El lliurament de premis d'aquestes falles 2015 que va tenir lloc ahir a la vesprada en a les portes de l'Ajuntament de Sagunt va culminar amb el doblet històric assolit per la falla El Palleter. El jurat li va atorgar el primer premi en la Secció Especial i també el primer en Secció Especial Infantil. La falla, la temática de la qual és “Les falles, una festa que enamora” es va imposar al monument de la Falla Plaça Rodrigo que va aconseguir el segon premi i el premi a Millor Pintura. El tercer lloc va ser per a la falla Eduardo Merello que també va aconseguir el d'Enginy i Gracia . Per la seua banda el cuart i el cinquè van ser per a la Victòria i la Marina respectivament. 
 
  
L'acte del lliurament de premis va ser presidit per l'alcalde, Sergio Muniesa, i les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Maria Moliner i Ada Fraj que van lliurar els guardons al costat del president Enrique Docón, el regidor de Festes i Cultura Popular, José Luis Martí, i altres regidors de la Corporació Municipal.
 
Durant l'acte, al que van assistir totes les comissions del municipi i les de Gilet i Faura, es va viure un gran ambient festiu.
  
 
 
 Falla Plaza Rodrigo
 
En la categoria infantil, el segon premi de Secció Especial va ser per a la falla La Marina que també va aconseguir el premi a Millor Pintura. D'altra banda, el tercer i quart premi van ser per a la falla La Victòria i La Palmereta respectivament.
 

Falla La Marina
En secció primera, la falla Luis Cendoya ha aconseguit un any més el primer premi, seguit de Els Vents i La Palmereta. Mentre que en categoria infantil, la falla Plaça Rodrigo ha tornat a obtenir el primer premi i la Millor Pintura, per davant de Luis Cendoya, Els Vents i Churruca-Hispanitat.


Falla Luis Cendoya
La comissió de Els Vents també pot celebrar el premi de millor Crítica Local i la Millor Ornamentació de carrers per davant de la Plaça del Sol i la falla El Mercat. El premi al Ninot Indultat va ser per a la falla Plaza Rodrigo i en la categoria infantil per a la falla El Palleter. 

Consulta la resta de premi ací:

 

RELACIÓN DE PREMIOS  FALLAS GRANDES 2015
 
 

SECCIÓN ESPECIAL

 

Nº PREMIO

NOMBRE DE LA FALLA
Mejor falla de Sagunto
PALLETER
Mejor Pintura
PLAZA RODRIGO
Ingenio y  Gracia
EDUARDO MERELLO
LA VICTORIA
LA MARINA
 
 

SECCIÓN PRIMERA

 

Nº PREMIO

NOMBRE DE LA FALLA
Mejor pintura
Ingenio y gracia
LUIS CENDOYA
ELS VENTS
LA PALMERETA
 
 

SECCIÓN SEGUNDA

 

Nº PREMIO

NOMBRE DE LA FALLA
Mejor pintura
MARE NOSTRUM
PLAZA DEL SOL
Ingenio y gracia
CHURRUCA
SANTA ANA
 
 

SECCIÓN TERCERA

 

Nº PREMIO

NOMBRE DE LA FALLA
Mejor pintura
Ingenio y gracia
ROMANO
PALMERA
IBERICA
DR. PALOS
TEODORO LLORENTE
TABALET
 
 
RELACIÓN DE PREMIOS  FALLAS GRANDES 2015.
 

SECCIÓN CUARTA

 

Nº PREMIO

NOMBRE DE LA FALLA
Mejor pintura
MERCAT
TRES D’ABRIL
Ingenio y Gracia
LA VILA