“El perfum. Història d’un assasí” es projectarà el diumenge en el Centre Cultural Mario Monreal

La pel·lícula, que s'emmarca dins del cicle de diumenges de cine “La imatge de la paraula”, podrà veure's a partir de les 19 hores
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa la pel·lícula “El perfum. Història d’un assasí”, que es projectarà diumenge que ve, 13 de març, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal. La pel·lícula s'emmarca dins de diumenges de cinema, concretament dins del cicle “La imatge de la paraula”.

La pel·lícula de l'any 2006, dirigida per Tom Tykwer s'emmarca en la França del segle XVIII. El film és una adaptació del famós famós best-seller de Patrick Süskind. I explica la història de Jean Baptiste Grenouille va nàixer enmig de la pudor de les restes de peix d’un mercat i va ser abandonat per sa mare en el fem. Les autoritats es van fer càrrec d’ell i ho van manar a un hospici. Va créixer en un ambient hostil; ningú li volia, perquè hi havia en ell quelcom excepcional: mancava per complet d’olor. Estava, no obstant això, dotat d’un extraordinari sentit de l’olfacte. Als vint anys, després de treballar en una adoberia, va aconseguir treball a casa del perfumista Bandini, que li va ensenyar a destil·lar essències. Però ell vivia obsessionat amb la idea d’atrapar altres olors: l’olor del vidre, del coure, però, sobretot, l’olor d’algunes dones.