El policia local Antonio Comeche aconsegueix ser campió en la Competició Social de Recorreguts de Tir

El campionat va destacar per la regularitat dels exercicis, tant en la consecució de punts com en el temps, sense cap penalització
Imagen 1
 
El funcionari de la Policia Local de l'Ajuntament de Sagunt, Antonio Comeche, ha quedat campió en la primera Competició Social de Recorreguts de Tir, deixant a més de cinquanta punts als seus rivals. 
 
La competició va constar de l'execució de quatre exercicis complicats, en els quals es van valorar la potència i la velocitat del tret. En el campionat va destacar per la regularitat dels exercicis, tant en la consecució de punts com en el temps, sense cap penalització. A més, Comeche tampoc va tenir necessitat de repetir cap tret. 
 
Després d'aquesta victòria, Comeche espera afrontar la seua pròxima cita esportiva, que serà el dia 6 de febrer en el Camp de Tir de Valdemoro i suposarà l'inici dels campionats esportius d'àmbit nacional en 2016. Enguany es tindran en compte algunes competicions per a la selecció d'esportistes que representaran a Espanya en el pròxim Campionat d'Europa que es realitzarà a Hongria a octubre. Així mateix, també hi haurà un Campionat Provincial el 14 de febrer de 2016 en el Camp de Tir de Llíria. 
 
Cal destacar que l'esportista Antonio Comeche compta amb la col·laboració de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt i altres empreses de la localitat com la Pulpería Terra Meiga, Autocars Marquès S.L. i Gasoprix.