El policia local de l'Ajuntament de Sagunt Antonio Comeche s'alça amb el títol de campió en el Campionat Territorial de Tir de 2016

A més, també ha quedat subcampió en la classificació general estàndard
Imagen 1
El policia local de l'Ajuntament de Sagunt, Antonio Comeche, s'ha alçat amb el títol de campió territorial súper sènior en la categoria de veterans i com a subcampió en la classificació general estàndard en el Campionat Territorial de 2016 en la modalitat de Recorreguts de Tir, confirmat per la Real Federació de Tir de la Comunitat Valenciana. Per tant, amb aquest resultat podrà representar com a equip a la comunitat en el pròxim Campionat d'Espanya.
 
Amb aquest campionat aconseguit, espera obtenir bons resultats en la seua pròxima cita esportiva que serà en el Camp de Tir de Valdemoro a mitjan mes de maig en el tercer torneig de IPSC (Recorreguts de Tir). 
 
Comeche ha volgut fer especial esment a les fonts de subvenció que fan possible continuar amb la seua trajectòria esportiva: Restaurant “Pulpería Terra Meiga”, “Autocares Marqués S.L.”, “Gasoprix” de Sagunt, “L’Epicentre” i “Spidexgrafic”. També ha volgut agrair a la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt perquè sense la seua col·laboració no seria possible la participació en aquests esdeveniments ni la consecució de bons resultats.