El policia local de Sagunt Antonio Comeche queda subcampió en el IV Torneig d’IPSC de Recorreguts de Tir

Comeche va aconseguir 945 punts i es va situar a tan sols 8 del primer classificat, també per davant de l'actual campió d'Espanya
Imagen 1

 
L'agent de Policia Local de Sagunt, Antonio Comeche, ha quedat subcampió en el IV Torneig d’IPSC de Recorreguts de Tir 2016 d'àmbit nacional, que es va celebrar en el camp de tir de Valdemoro (Madrid) el cap de setmana passat. Comeche va aconseguir 945 punts i es va situar a tan sols 8 del primer classificat, també per davant de l'actual campió d'Espanya.
 
Cal destacar que es tractava d'una cita esportiva molt important, ja que participaven esportistes de tota Espanya amb renom nacional i internacional, alguns dels quals van situar-se en els primers llocs del pòdium en el passat Campionat d'Espanya. 
 
Segons ha destacat Comeche, queda satisfet del resultat i de la seua participació, però amb la pretensió de seguir millorant per a corregir errors, de manera que puga classificar-se en bona posició en les pròximes competicions que seran: el V Torneig d’IPSC de Recorreguts de Tir en Valdemoro i la 3ª fase nacional de Recorreguts de Tir. 
 
Este és el decimotercer any consecutiu que el policia local Antonio Comeche està federat en la Real Federació de Tir Olímpic de la Comunitat Valenciana, pel Club de Tir Olímpic de Llíria, competint en la modalitat de Recorreguts de Tir (I.P.S.C.), tant en àmbit de la Comunitat Valenciana com en àmbit nacional. 
 
El policia local Antonio Comeche ha volgut mostrar agraïment als seus patrocinadors: el restaurant Pulpería Terra Meiga, l'empresa Autocars Marqués S.L., l'empresa de carburants Gasoprix de Sagunt i el centre comercial L’Epicentre. També ha volgut agrair la col·laboració de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt.