El president de la Generalitat i l'alcalde de Sagunt visiten el Centre d'Educació Ambiental de Sagunt

Acció Ecologista Agró en col·laboració amb la delegació de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sagunt també va organitzar activitats mediambientals en el Triangle Umbral del Port de Sagunt

Fotografia: Carmen Mas

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, han visitat el Centre d'Educació Ambiental (CEACV) de Sagunt amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el diputat provincial de Medi Ambient, Josep Bort; la delegada de Medi Ambient, Teresa García i l'edil Pepe Gil també han assistit.
 
Cal destacar que cada 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, instituït per Nacions Unides. A més, aquesta data coincideix amb l'aniversari de l'obertura del Centre Educatiu Ambiental de la Generalitat. 
 
El diumenge també es va commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient en el Triangle Umbral del Port de Sagunt. Aquesta iniciativa, organitzada per Acció Ecologista Agró en col·laboració amb la delegació de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sagunt, va tenir per lema: “Tu eres part de la cadena”. La iniciativa va constar de dos vessants. D'una banda, una fira en la qual es van exposar projectes de diverses entitats locals i es van realitzar activitats lúdic-formatives, com tallers infantils o contacontes, relacionats amb la lluita contra el canvi climàtic i la defensa del medi ambient. I una altra, amb un concert de Jazzteam i un videomatón, en el qual podia expressar-se l'opinió sobre el medi ambient a Sagunt. També es va organitzar una degustació d'aperitius ecològics.