El president de les Corts Valencianes rep a la Séquia Major i a l'alcalde de Sagunt

L'alcalde dóna suport a la reivindicació de fa anys sobre el cobriment de la séquia al seu pas per la presa d'Algar
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut aquest matí a la junta directiva de la Séquia Major de Sagunt, que ha estat acompanyada també per l'alcalde, Quico Fernández. En la recepció, els membres d'aquesta institució històrica, creada per privilegi del rei Jaume I, han informat del seu funcionament i també dels reptes i problemes que afronten en l'actualitat. Entre els assumptes plantejats destaca la reivindicació de fa anys del cobriment de la séquia al seu pas per la presa d'Algar.

Per la seua banda, l'alcalde de Sagunt ha expressat “el total suport de l'Alcaldia i de l'Ajuntament de Sagunt perquè d'una vegada per sempre la Confederació Hidrogràfica del Xúquer atenga esta justa petició de la Séquia Major que pateix aquest problema des de la construcció de la presa d'Algar, fa més de 10 anys. Des de l'Alcaldia he dirigit cartes a la Confederació amb esta petició expressa que de moment no han tingut una resposta positiva i esperem que amb el suport de les Corts Valencianes d'una vegada solucionen este problema”.

El màxim representant de la càmera autonòmica ha manifestat després de la reunió que les Corts, “estan per a escoltar a les entitats i a la ciutadania i també per a canalitzar parlamentàriament les reivindicacions i problemes que puguen tenir, mitjançant els grups parlamentaris per a trobar les solucions des del consens i el bon treball”.