El projecte Sagunt Portes Endins porta el teatre al barri del Raval este cap de setmana

El projecte artístic busca en els llocs quotidians un espai per a la seua expressió


Els dies 25, 26 i 27 de novembre se celebraran les activitats de Sagunt Portes Endins, un projecte artístic que aglutina teatre, música i activitats plàstiques. Esta experiència la inicia la companyia teatral Camí de Nora juntament amb l'Associació de Veïns del Raval i la col·laboració del departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.
 
Les tres activitats principals seran teatrals, amb la representació de les obres “St. Hedwig 16 th” el divendres, dissabte i diumenge a les 19h en el Espai Carrer Na Raseta, 14; “La Casa de Bernarda Alba” els mateixos dies a les 21h en el Espai Carrer Almenara, 2; i “Los Crímenes de la Pensión de Doña Emérita Cienfuegos”, també els dies 25 i 26 a les 23h i el 27 a les 17h en el Espai Carrer València, 64.
 
El diumenge 27 a les 12h es realitzarà el “Concert Nadalenc per a Tota la Família” en directe a càrrec de la cantant saguntina Sónnica Yepes. en el Espai Camí de Nora, situat en el carrer Bravo, 6.
 

Pel que fa a les arts plàstiques, els dies 26 i 27 de 10 a 12 hores es realitzarà l'activitat “Pintada de les Escales Ben Montel”, on els més xicotets podran pintar al seu gust este carrer del barri del Raval. A més, el dissabte de 12 a 13 hores es farà un taller de màscares en la Plaça del Salvador.
 
Finalment, del dia 25 al 27 es realitzaran a les 11h visites guiades teatralitzades a la Domus Atilia, en el carrer La Rosa, 14.
 
Les entrades per a les actuacions teatrals i musicals ja estan a la venda de 17h a 20h en l'Espai Camí de Nora, situat en el carrer Bravo, 6.
 
El regidor de Cultura, José Manuel Tarrazona, ha valorat positivament esta proposta, que troba “molt satisfactòria, perquè trau als carrers del municipi iniciatives interessants en el terreny del teatre”.