El punt accessible de la platja de Port de Sagunt podria aconseguir el reconeixement de “Platja més accessible de l'estiu”

Des de Protecció Civil de l'Ajuntament de Sagunt animen a tots els veïns a seguir este enllaç http://www.laplayamasaccesible.es/ i votar per la platja de Port de Sagunt

 
 L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i el regidor de Platges, Pablo Abelleira, visiten el punt accesible de la platja del Port de Sagunt
  
El punt accessible de la platja de Port de Sagunt podria aconseguir enguany el reconeixement de “Platja més accessible de l'estiu” que atorga ThyssenKrupp Encasa a la qual obtinga més vots en la pàgina web http://www.laplayamasaccesible.es/. Des de Protecció Civil de l'Ajuntament de Sagunt animen a tots els veïns a seguir este enllaç i votar per la platja del Port de Sagunt, que encapçala la classificació de tota Espanya amb 2.424 vots. Cada persona només podrà votar una vegada al dia. 

L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i el regidor de Platges, Pablo Abelleira, van visitar ahir aquest punt accessible situat de la platja del Port de Sagunt per a tenir una primera presa de contacte amb els voluntaris que s'encarreguen que les persones amb diferents graus de discapacitat puguen gaudir del bany i de la seua estada en la platja. 

En este sentit, l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, ha destacat: “Les platges accessibles són un motiu d'orgull per a la nostra ciutat, tant la del Port de Sagunt com la d’Almardà. Crec que som capdavanters quant a la prestació de serveis i a la satisfacció dels usuaris. En este sentit, les nostres platges són un gran aparador del que vol ser esta ciutat, una ciutat que progressa i és per a tots. Tothom té dret a usar els serveis i per açò les platges accessibles són una eina fonamental. El mèrit no és nostre, nosaltres acabem d'entrar, encara que en el seu moment vam col·laborar. Crec que s'ha de reconèixer el treball realitzat per l'anterior Equip de Govern”.

Per a finalitzar, Fernández ha assenyalat: “El servei està prestat per voluntaris als quals vull agrair com a alcalde la seua dedicació i també animar-los al fet que continuen treballant per la ciutat, en tots els àmbits, perquè també és una demostració que esta és una ciutat solidària”. 
 


Cal destacar que el municipi compta amb dos punts accessibles, un en la platja del Port de Sagunt i un altre en la d’Almardà. Estan gestionats per un equip de quinze voluntaris de Protecció Civil, dels quals deu estan operatius cada dia, vuit en la platja del Port de Sagunt i dos en Almardà. El servei està operatiu des del 13 de juny i finalitzarà el 15 de setembre, amb el que s'ha ampliat un mes respecte a l'any anterior. A més, el punt accessible de la platja del Port de Sagunt disposa d'un espai per a gaudir de la lectura (Bibliomar). Segons destaquen des de Protecció Civil de l'Ajuntament de Sagunt, el servei de les platges accessibles es presta des de fa catorze anys i és molt conegut entre persones de tota Espanya i també d'altres països, que acudeixen cada any al nostre municipi a beneficiar-se d'ell.