El rap torna al Casal Jove amb la final del Morvedre Rap Battles

El Morvedre Rap Battles acollirà 32 participants per a la final que se celebrarà este dissabte 18

El dissabte 18 de març, a partir de les 17 h, el Casal Jove del Port de Sagunt tornarà a acollir concerts de música rap. En este cas, serà la final del Morvedre Rap Battles, una batalla de galls en la qual 32 participants competiran entre ells per a veure qui té major capacitat per a improvisar les seues rimes en un combat verbal un contra un entre dos rapers/es.
 
Estos 32 participants, la meitat dels quals són de Sagunt i l'altra meitat, de la resta de la província de València, han sigut seleccionats en eliminatòries anteriors i de la final, per tant, eixirà un guanyador o guanyadora. A més, prèviament al concurs, hi haurà una batalla d'exhibició entre dos dels principals rapers a de l'ambit estatal en este tipus de modalitat del rap basada en la improvisació, el malagueny BTA i el valencià Hader.
 
Durant la jornada, a més del concurs i l'exhibició, també hi haurà concerts, amb l'actuació dels rapers locals Zodiaco Enfants i Arse, a més d'Abraham i Khan com a cap de cartell, un MC procedent de Badalona i una de les joves promeses del freestyle espanyol. També estarà el DJ local BASE BLK a càrrec de les bases musicals durant tot l'esdeveniment.
 
L'esdeveniment començarà a partir de les 17 h i està organitzat per l'associació d'Alumnat de l'IES María Moliner juntament amb la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt. L'entrada és gratuïta però és necessari reservar invitació, una vegada reservada es pot arreplegar a partir de les 15 h del 18 de març en el Casal Jove.