El regidor d’Esports, Miguel Chover, rep a l’equip sènior femení de gimnàstica de Sagunt

Les gimnastes s’han classificat per a la Copa del Món Miss Valentine que tindrà lloc el próxim 10 de febrer a Estònia

 
 El regidor d'Esports, Miguel Chover, va rebre durant la vesprada d'ahir a l'equip sènior de gimnàstica de Sagunt, després d'haver sigut classificades per a participar en la Copa del Món Miss Valentine, que se celebrarà del 10 al 12 de febrer en Tartu, Estònia.
 
L'equip, format per 7 xiques més els seus 2 entrenadors, viatjarà a Tartu després d'haver-se classificat en tercera posició, junt a altres 3 equips espanyols dins de la seua categoria, en la Copa d'Espanya celebrada recentment a Cartagena.
 
Les gimnastes són: Marta Doñate, Ana Mullor, Nieves Domínguez, Cristina Galarza, Sara Gil, Sandra Campos i Carolina Cruces. Tenen entre 15 i 17 anys i partiran junt als seus entrenadors, Elena García i Daniel García, a aquesta competició el dia 9 per a competir amb les millors gimnastes del món en les disciplines de gimnàstica rítmica i estètica. Al voltant de 2.800 gimnastes de tots els països, havent-se classificat quatre equips per categoria i per país, ompliran el pavelló Li Coq Sportshall durant la Tartu Gymnastics Week.
 
 
 
El tema de la coreografia que han triat és la naturalesa i utilitzaran la música de la banda sonora de Tarzán. L'equip saguntí practica la gimnàstica estètica, una modalitat executada únicament per dones, amb grups de 6 a 14 gimnastes, depenent de la categoria, on té una especial importància la sincronització del grup, l'elegància, i, encara que hi ha una finalitat competitiva, es tracta d'un esport de col·laboració i sense oposició on el treball en grup està per damunt dels assoliments individuals. La filosofia d'aquest esport es basa en moviments harmònics, rítmics i dinàmics realitzats amb l'ús econòmic i natural de la força.
 
El regidor delegat d'Esports, Miguel Chover, va voler reconéixer l'excel·lent treball de les gimnastes, que han aconseguit el tercer lloc en la seua categoria a Espanya, i desitjar-les sort. “Estem tots convençuts que aneu a portar el nom de la nostra ciutat molt alt. Tingueu en compte que guanyar en aquestes coses no és l'important; l'esport no solament és açò, també és educació i són valors, i vosaltres fent gimnàstica sou felices, els vostres entrenadors també ho són veient la vostra evolució i a nosaltres també ens feu feliços veient com gaudiu”, va destacar Chover.
 
La presidenta del club de gimnàstica de Sagunt, Carmen Crispín, va explicar que és important el fet de participar “perquè aneu amb tota la il·lusió i des del club esperem que gaudiu molt del moment de la competició, guanyeu o no, perquè l'experiència és tot un privilegi que tothom voldria viure”. A més, va voler reconéixer la labor dels pares de les gimnastes “per fer un sacrifici extra perquè totes vosaltres pugueu gaudir de l'esport, ja que és una inversió a llarg termini que sempre portareu amb vosaltres”.