El regidor de Comerç va assitir al taller sobre Gestió de Compres “Dinamización de ejes comerciales” que va tenir lloc ahir en el Centre Cívic

El taller va ser organitzat per la Cambra de comerç d'Espanya dins del Pla de Suport al comerç minorista 2016, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
 
El regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno, va assistir ahir al taller sobre Gestió de Compres “Dinamització d'eixos comercials” organitzat per la Cambra de comerç d'Espanya dins del Pla de Suport al comerç minorista 2016, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt.

El regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno, ha destacat que amb aquest taller es tractava de “exposar noves alternatives i fórmules per a activar el comerç local del nostre municipi, perquè totes aquelles i aquells que dia a dia pugen la seua persiana al client amb el seu lliurament i confiança, puguen dinamitzar i veure òptims resultats en els seus xicotets negocis”. 

El taller que va tenir lloc en el Centre Cívic, tenia l'objectiu de mostrar les oportunitats de la dinamització comercial conjunta d'àrees urbanes perquè puguen convertir-se en destinacions atractives i competitius.

D'altra banda, es van plantejar els objectius específics de la identificació de les claus de l'atractiu comercial d'un eix o àrea urbana integrada com a destinació de compres i oci. L'exposició de les eines i habilitats que permeten desenvolupar un pla de dinamització d'un eix comercial o àrea urbana. A més, durant el taller, també van analitzar casos pràctics de dinamització comercial d'àrees urbanes.