El regidor de Platges arreplega les banderes Q de Qualitat atorgades a les platges de Port de Sagunt i Almardà

A més, la platja de Port de Sagunt ha sigut triada la platja més accessible d'Espanya, la millor adaptada per a persones amb problemes de mobilitat

 
El regidor delegat de Platges, Pablo Abelleira, ha arreplegat este matí en la Diputació de València, les banderes Q de Qualitat Turística atorgades enguany a les platges de Port de Sagunt i Almardà. A més, un total de 17.426 internautes han triat la platja de Port de Sagunt, en una campanya impulsada per ThyssenKrupp, com la més accessible d'Espanya. 

Les platges del municipi han aconseguit este 2015 un total de 18 banderes en reconeixement a la qualitat de l'aigua i dels serveis. Al Port de Sagunt i Almardà onegen 7 banderes en cada platja: Bandera Blava, Q de qualitat, ISO 9001 (gestió de qualitat), ISO 14001 (gestió ambiental), UNE 170001 (gestió d'accessibilitat universal), certificació EMAS (gestió mitjà ambiental) i Bandera Qualitur (atorgada per la Conselleria de Turisme per tindre altres certificacions). A més, la platja de Corinto té 4 d'estes banderes: Bandera Blava, ISO 9001, ISO 14001 i Bandera Qualitur.

D'altra banda, la platja del Port de Sagunt ha sigut triada la platja més accessible d'Espanya a través d'una campanya impulsada per ThyssenKrupp Encasa, en la qual la candidatura ha obtingut un total de 17.426 vots. Amb 1.200 metres de longitud, la platja de Port de Sagunt, s'ha convertit en la platja millor adaptada per a persones amb problemes de mobilitat. 

En la segona quinzena d'agost, tindrà lloc un acte en el qual ThyssenKrupp imposarà la Bandera de l'Accessibilitat, a més, farà una aportació d'1.000 euros a l'Ajuntament de Sagunt per a reforçar els equipaments del punt accessible de la platja.