El servei d’ecoparc mòbil se situa cada dia en un punt diferent del municipi

Es pot dipositar qualsevol tipus de residus, fins i tot aquells més voluminosos, com és el cas de mobles o televisors
 
L'Ajuntament de Sagunt recorda que els veïns poden utilitzar el servei d’ecoparc mòbil, que se situa cada dia en un punt diferent del municipi, amb la finalitat de facilitar el reciclatge de residus i evitar que acaben en zones no autoritzades, podent ocasionar danys mediambientals. Durant el que queda del mes d'agost les dates i els llocs seran els següents: 

El dissabte, 22 d'agost, l’ecoparc mòbil es col·locarà en la zona de la platja del Port de Sagunt, al costat de la Creu Roja, de 9 a 14 hores. El dilluns, 24 d'agost, els veïns podran acudir a l'avinguda Doctor Fleming del Port de Sagunt (la zona del “Triángulo Umbral”), de 9 a 14 hores. El dimarts, 25 d'agost, serà el torn de la platja d’Almardà, ja que l’ecoparc mòbil estarà al costat de l'ermita, de 9 a 14 hores. A més, hi haurà un contenidor per a dipositar les restes de poda. El dimecres, 26 d'agost, l’ecoparc se situarà en el Mercat de Sagunt, enfront de la seu de la UGT, de 9 a 14 hores. El dijous, 27 d'agost, tornarà al Port de Sagunt, a l'encreuament del carrer del Cid amb l'avinguda Camp de Morvedre, de 9 a 14 hores. El divendres, 28 d'agost, es col·locarà en el Camí de Sant Roc, de 9 a 14 hores. Així mateix, hi haurà un contenidor per a les restes de poda. El dissabte, 29 d'agost, els veïns podran dipositar els seus objectes en l’ecoparc que estarà novament en la platja del Port de Sagunt, al costat de la Creu Roja, de 9 a 14 hores. Finalment, el dilluns, 31 d'agost, se situarà al costat de l'aparcament del pavelló René Marigil de Sagunt, de 9 a 14 hores. 


Cal destacar que es pot dipositar qualsevol tipus de residus, fins i tot aquells més voluminosos, com és el cas de mobles o televisors. Així doncs, es completa el servei de recollida de residus voluminosos que realitza la SAG.