El sorteig de la campanya “Comprar en la teua ciutat no té preu!” ja té guanyadors

La delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt i les associacions de comerciants del municipi han repartit tres premis per valor d'1.000 euros i sis de 500 euros, que hauran de ser gastats en els comerços que han participat en la campanya
Fotografia: Juan Higueras.
 
El sorteig de la campanya “Comprar en la teua ciutat no té preu!”, impulsada per la delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt al costat de les associacions de comerciants del municipi, ja té guanyadors. Concretament, s'han repartit tres premis per valor d'1.000 euros i sis de 500 euros, que hauran de ser gastats en els comerços que han participat en la campanya. 
 
El sorteig públic, presidit per un representant municipal i realitzat davant notari, va tenir lloc ahir a la vesprada en el Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt. A l'acte van assistir les falleres majors de la comarca, Beatriz Alós i María Villar; la tècnica del consistori; representants de les diferents associacions de comerciants; i el públic en general. El sorteig va començar extraient-se a l'atzar uns quants bitllets i el contacte amb els guanyadors va ser telefònic. També es van sortejar regals oferits per l'Ajuntament de Sagunt i pels establiments associats a les diferents associacions de comerciants del municipi entre els assistents a l'acte. Alguns d'ells van ser: un viatge, roba, tractaments estètics o rellotges, etc.
 
 
L'acte de lliurament de premis tindrà lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt demà, 28 d'octubre, a les 13 hores. Els guanyadors del concurs comptaran amb un termini per a decidir els comerços participants on volen realitzar les compres i hauran de consumir la totalitat del premi en el termini que s'indique des de la delegació de Comerç del consistori. 
 
Cal destacar la Campanya de Promoció del Comerç Local està molt consolidada i obté una molt bona resposta del públic, així com gran acceptació entre els comerços i consumidors del municipi. En total són 340 els establiments comercials que s'han adscrit enguany.